14η HORECA: Έτοιμη να υποδεχτεί τους χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες της

HORECA1-1024x389


Η 14η HORECA, ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους χιλιάδες επαγγελματίες της φιλοξενίας, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης, καθώς ανοίγει τις πύλες της 8 – 11 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Μetropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η 14η HORECA, με τη συμμετοχή 550 εκθετών -μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες και σημαντικότερες προμηθευτικές εταιρείες της μαζικής εστίασης και των ξενοδοχείων-, 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια και τη στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κλάδου, θα αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τη βελτίωση των υποδομών και των υπηρεσιών του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Η HORECA 2019 θα γίνει για ακόμα μία φορά, πόλος έλξης για κάθε επαγγελματία του Τουρισμού και της Μαζικής Εστίασης, καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ ποσοτικής και ποιοτικής επισκεψιμότητας και αποδεικνύοντας ότι δεν αποτελεί απλώς τη μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα.

Σύμφωνα και με την άποψη πολλών Eλλήνων και ξένων επισκεπτών της, μία έκθεση που έχει ξεπεράσει τα όρια της χώρας μας και έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας διεθνώς.

Η διοργανώτρια εταιρεία θέλει να προσφέρει κάθε χρόνο στο πλήθος των επιχειρηματιών επισκεπτών της έκθεσης τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις τόσο όσον αφορά τα προϊόντα, αλλά και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές, την εμπορική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους.

Έχοντας και φέτος αυτό το στόχο, διαμόρφωσε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και επιδείξεις και στα τέσσερα stages των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης.  

1. Web Hotel – Όλες οι διεθνείς σύγχρονες τάσεις του digital hoteling θα μπουν και πάλι στο μικροσκόπιο της HORECA 2019, όπου θα ερευνηθούν όλες οι πτυχές του αναλυτικά.

2. Beer and Spirits Show – Κορυφαίοι bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μεταδώσουν τη γνώση και την τέχνη τους, αποκαλύπτοντας νέες τεχνικές και προτάσεις που κυριαρχούν παγκοσμίως στον κλάδο του bartending.

3. Coffee Events – Διαδραστικές παρουσιάσεις, επιδείξεις και ομιλίες με επίκεντρο τον καφέ, καθώς και τεχνικές και νέες τάσεις που κυριαρχούν στην ελληνική και διεθνή σκηνή θα λάβουν χώρα στο ειδικά διαμορφωμένο stage των Coffee Events.

4. Gastronomy Forum – Με κεντρικό μήνυμα «Η νέα ελληνική κουζίνα ως μοχλός ανάπτυξης του εθνικού τουριστικού προϊόντος», το Gastronomy Forum θα αναδειχθεί για ακόμα μία χρονιά ως μία από τις σημαντικότερες γαστρονομικές εκδηλώσεις του κλάδου.

5. Beer Day – Μία μέρα αφιερωμένη στη μπύρα! Στόχος της εκδήλωσης αυτής, η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, είναι να προωθήσει την κουλτούρα της μπύρας στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού αλλά και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου.

6. Ελληνικό Πρωινό – Με 1.100 ξενοδοχεία – μέλη, το «Ελληνικό Πρωινό» αποτελεί το εμπνευσμένο εγχείρημα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ξ.Ε.Ε.) να συνδέσει το γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας με την εμπειρία του επισκέπτη των ξενοδοχείων, με σκοπό να προωθήσει τη γαστρονομική κληρονομιά του κάθε τόπου μέσα από ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να ξεχωρίσει προϊόντα και σπεσιαλιτέ από την κάθε περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα: https://etravelnews.gr/14h-horeca-etoimi-gia-tous-episkeptes-tis/

Kατηγορίες

Διαβάστε άλλα άρθρα μας: