Η Novus Conceptus Στη Horeca 2018.

BY IN Horeca, Δελτία Τύπου | Νέα και Ανακοινώσεις On February 15, 2018

Η Novus Conceptus Στη Horeca 2018.
horeca2018

Απίστευτη επιτυχία! Η πιο ποιοτική HORECA όλων των εποχών!
Με κατακόρυφη αύξηση των ποιοτικών επισκεπτών από 49.712 επιχειρήσεις, η 13η HORECA 2018 αποδεικνύει ότι
αποτελεί το πλέον ουσιαστικό και στοχευμένο εμπορικό forum στην Ελλάδα.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών μικρών τουριστικών καταλυμάτων στη φετινή HORECA,
με ποσοστό 23%

Η Novus Conceptus με την εμπειρία της στο χώρο της σχεδίασης και εγκατάστασης ολοκληρωμένων Πληροφοριακών λογισμικών για τις επιχειρήσεις φιλοξενίας, παρουσίασε στους επισκέπτες της το Πρόγραμμα Altus PMS Cloud.

Παρακολουθήστε την Παρουσίαση στο WebHotel της Horeca 2018 εδώ:

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν live demos των εφαρμογών της NOVUS CONCEPTUS και να ενημερωθούν από τα έμπειρα στελέχη της εταιρίας για τις λύσεις που προσφέρουμε.
Επιπλέον είχαν τη δυνατότητα να επωφεληθούν ειδικών προσφορών που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Ετοιμαζόμαστε δυναμικά και για το 2019 με νέες καινοτόμες εφαρμογές!!!

Παρακολουθήστε το video Horeca 2018 εδώ: