Μην ξεχάσετε την έκθεση της Horeca 2018

BY IN General, Horeca, Δελτία Τύπου | Νέα και Ανακοινώσεις, Λογισμικό & ενημερώσεις On February 2, 2018

Μην ξεχάσετε την έκθεση της Horeca 2018 που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO 9 έως 12 Φεβρουαρίου 2018

Θα μας βρείτε το Hall 3, Περίπτερο D41

Το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO βρίσκεται στο τέλος της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο (βλ. χάρτη) και η πρόσβαση σε αυτό είναι εύκολη, προσφέροντας πλήθος επιλογών μετακίνησης: από Μετρό, Προαστιακό και λεωφορείο έως αεροπλάνο και αυτοκίνητο. Πιο αναλυτικά, στη διάθεσή σας έχετε τις ακόλουθες επιλογές μετάβασης από και προς το εκθεσιακό κέντρο:

Οδικώς: Μέσω της Αττικής Οδού προς Αεροδρόμιο. Σε απόσταση 2 χλμ μετά από όλους τους χώρους του αεροδρομίου ακολουθήστε τη σήμανση που σας καθοδηγεί στο εκθεσιακό. Όσοι επιλέξουν να επισκεφθούν την έκθεση με το Ι.Χ. τους θα έχουν στη διάθεσή τους ελεύθερο πάρκινγκ 5.500 θέσεων. Το METROPOLITAN EXPO έχει δύο χώρους στάθμευσης μπροστά από τις δύο εισόδους του. Ειδικό συνεργείο θα επιβλέπει τους χώρους στάθμευσης, ενώ παράλληλα θα προβαίνει σε όλες τις απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Συντεταγμένες Metropolitan Expo
37° 57′ 10.00″ North
23° 57′ 29.00″ East

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:
Metro: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή 3 – Αιγάλεω/Μοναστηράκι/Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο
Προαστιακός Σιδηρόδρομος: Στάση Αεροδρόμιο, γραμμή Νερατζιώτισσα – Δουκ.Πλακεντίας/Αεροδρόμιο
ΟΑΣΑ: Όλα τα λεωφορεία Express της Αττικής για Αεροδρόμιο (Χ92-Κηφισιά, Χ93-ΚΤΕΛ Κηφισού & Λιοσίων, Χ94-Σύνταγμα, Χ96-Πειραιάς, Χ97-Δάφνη)
ΚΤΕΛ: Σύνδεση με λιμάνι Ραφήνας, Μαρκόπουλο, Κερατέα, Καλύβια και Λαύριο.

Πούλμαν Δωρεάν Μεταφοράς Επισκεπτών
Όσοι επιλέξουν να έρθουν στην έκθεση χρησιμοποιώντας τον Προαστιακό, το Μετρό ή όποιο λεωφορείο τερματίζει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου «Sofitel» και στο επίπεδο των αφίξεων του αεροδρομίου (συγκεκριμένα μπροστά στην Έξοδο 2) υπάρχει η στάση του λεωφορείου του εκθεσιακού κέντρου, το οποίο θα σας μεταφέρει από και προς το εκθεσιακό κέντρο απολύτως δωρεάν και με πολύ συχνά δρομολόγια κάθε 10 λεπτά. Επίσης, τα πούλμαν της HORECA θα μεταφέρουν δωρεάν τους επισκέπτες της έκθεσης από και προς το Σταθμό ΜΕΤΡΟ στη Δουκίσσης Πλακεντίας κάθε 10 λεπτά.

Σημειώστε ότι φέτος ο πρώτος από τους δυο ελέγχους εισόδου των επισκεπτών θα πραγματοποιείται από εταιρεία security κατά την επιβίβαση των επισκεπτών στα πούλμαν. Ο δεύτερος θα γίνεται στις δυο εισόδους του εκθεσιακού (Lobby 1, Lobby 2). Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε την χειρόγραφη ή την προσωπική barcode πρόσκλησή σας ώστε να μπορείτε να την επιδείξετε άμεσα όταν σας ζητηθεί.

Horeca 2018 – NOVUS CONCEPTUS