Επίσκεψη Υφυπουργού, Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Τουρισμού και Προέδρου του ΕΟΤ στην Κέρκυρα

konsolas-2020-2001201201201-scaled(1)


Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Λούλης και η Πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), Άντζελα Γκερέκου, βρίσκονται από σήμερα στην Κέρκυρα προκειμένου να συναντηθούν με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, στο πλαίσιο της σύστασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού, με τη Δήμαρχο και τους αρμόδιους αντιδημάρχους για τα τουριστικά καταφύγια Μπενιτσών και Αλύπας, καθώς και για τις υποδομές τουριστικής εκπαίδευσης στο νησί και με το Διευθύνοντα Σύμβουλο και υπηρεσιακούς φορείς του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας.


Το πρόγραμμα συναντήσεων στην Κέρκυρα έχει ως εξής:  

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 – Συνάντηση εργασίας στο Δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τη Δήμαρχο, Μερόπη Υδραίου και τους αρμόδιους αντιδημάρχους για τα τουριστικά καταφύγια Μπενιτσών και Αλύπας, καθώς και για τις υποδομές τουριστικής εκπαίδευσης στην Κέρκυρα. – Συνεδρίαση ΝΟΔΕ στα Γραφεία ΝΟΔΕ Κέρκυρας.  

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 – Συνάντηση εργασίας στον Οργανισμό Λιμένα Κέρκυρας με το διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας, Σπύρο Ζερβόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες. – Επίσκεψη στην Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού – Συνάντηση με την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα – Συνέντευξη Τύπου (στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων) – Σύσκεψη με παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς και ενώσεις (στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων) – Παρουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων – Επίσκεψη στο ΙΕΚ Κέρκυρας

Διαβάστε περισσότερα: https://etravelnews.gr/episkepsi-yfypourgou-tourismou-proedrou-eot-stin-kerkyra/

Kατηγορίες

Διαβάστε άλλα άρθρα μας: