Περιφέρεια Ιονίων Νήσων: Θετικά μηνύματα από την Ολλανδία για το 2019

placeholder.png


Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, συμμετείχε στην τουριστική έκθεση «VAKANTIEBEURS 2019» που πραγματοποιήθηκε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας 9 – 13 Ιανουαρίου, με περίπτερο εντός του χώρου του ΕΟΤ. Η έκθεση αυτή, αποτελεί το σημαντικότερο τουριστικό γεγονός της χρονιάς στην Ολλανδία, παρουσιάζοντας τις κυρίαρχες τάσεις της αγοράς αυτής.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων διαπιστώθηκε μεγάλη επισκεψιμότητα, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις πρόσφατα πραγματοποιηθείσες τουριστικές καμπάνιες της Περιφέρειας με τη Google, το CNN και το Travel Channel.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών, εστιάστηκε σε παραλίες, περιπατητικά μονοπάτια, αλλά και σε δυνατότητες μετακινήσεων από νησί σε νησί. Από τις επαφές με tour operators και το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών, οι προκρατήσεις για τα Ιόνια Νησιά είναι σε άνοδο, αν και ο όγκος των ηλεκτρονικών κρατήσεων τρέχει με έντονα ανοδικούς ρυθμούς, όχι μόνο από τις γνωστές ηλεκτρονικές πλατφόρμες, αλλά και μέσω των ιστοσελίδων των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με δημοσιογράφους έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, που αναμένεται πολλοί από αυτούς να επισκεφτούν τα νησιά του Ιονίου και να αναδείξουν τις ομορφιές του τόπου, αλλά και τις παροχές που προσφέρουν οι επιχειρηματίες της Περιφέρειας. 

Διαβάστε περισσότερα: https://etravelnews.gr/thetika-minimata-apo-ollandia/

Kατηγορίες

Διαβάστε άλλα άρθρα μας: