Εκδήλωση του ΕΟΤ στη Στοκχόλμη για προβολή του θαλάσσιου τουρισμού και του yachting

BY IN Press | News On October 25, 2019


Εκδήλωση δημοσίων σχέσεων για την προβολή στη σουηδική αγορά των δυνατοτήτων που προσφέρει η Ελλάδα στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού και του yachting, οργάνωσε στις 21 Οκτωβρίου στη Στοκχόλμη, η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, σε συνεργασία με το σουηδικό tour operator «Navigare Moments».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε σκάφος αναψυχής (φωτογραφία), στη μαρίνα «Pier 16» της περιοχής Gåshaga της σουηδικής πρωτεύουσας και σε αυτή συμμετείχαν 25 coorporate clients του tour operator, αλλά και δημοσιογράφοι εξειδικευμένων περιοδικών.  

Ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας, Παύλος Μούρμας, παρουσίασε αναλυτικά τις πολλαπλές επιλογές της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για ιστιοπλοΐα, yachting και καταδύσεις, σε συνδυασμό με την ελληνική γαστρονομία, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ελληνικό δείπνο και τη διανομή στους παραβρισκόμενους πληροφοριακού υλικού του ΕΟΤ για τα ελληνικά νησιά.

Ο «Navigare Moments», που λειτουργεί από το 2013 ως σύμπραξη δύο εταιρειών της Navigare Yachting και του τουριστικού πρακτορείου Network Travel Agency «Moments», ειδικεύεται στο θαλάσσιο τουρισμό στην Ελλάδα και άλλες χώρες της ευρύτερης περιοχής. Διαθέτει συνολικά 250 ιδιόκτητα σκάφη αναψυχής, ενώ κάθε χρόνο διακινεί κατά μέσο όρο στην Ελλάδα περίπου 3.000 άτομα με μέση δαπάνη τα 2.000 ευρώ ανά άτομο.

Διαβάστε περισσότερα: https://etravelnews.gr/ekdilosi-eot-gia-thalassio-tourismo/


SHARE THIS ON:

3 years ago / Comments Off on Εκδήλωση του ΕΟΤ στη Στοκχόλμη για προβολή του θαλάσσιου τουρισμού και του yachting

25

OCT

No

Comments

Novus Conceptus

Comments are closed here.