Ποιοι Είμαστε

Σχετικά με Εμάς

Η Novus Conceptus ιδρύθηκε το 2013, αρχικά για τη διευκόλυνση του ιδρυτή στη διαχείριση του ξενοδοχείου που ο ίδιος διατηρούσε στην Πάργα. Το λογισμικό αυτό ήταν που αργότερα θα εξελισσόταν στην πρωτοποριακή πλατφόρμα Altus myCloud.

Με την παροχή του προϊόντος της σε άλλες δομές φιλοξενίας, η εταιρεία αναπτύχθηκε και επεκτείνεται πλέον σε μία πληθώρα εκ των τομέων της εγχώριας (και παγκόσμιας) τεχνολογίας λογισμικού, με έμφαση στα συστήματα διαχείρισης για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Στη δεκαετή πορεία της, η Novus έχει βάλει τα θεμέλια για να θεωρείται ένας από τους κύριους κατασκευαστές υπηρεσιών λογισμικού στην εγχώρια αγορά, τόσο με τη συνεργασία της με μερικούς από τους κορυφαίους παρόχους/μεταπωλητές, όσο και με τις διακρίσεις που έχει λάβει στους διαγωνισμούς που έχει λάβει μέρος, αποδεικνύοντας κατά αυτόν τον τρόπο την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Κύρια προϊόντα της εταιρείας αποτελούν το Altus myCloud, που αποτελεί και εφαλτήριό της, καθώς και το Τιμολόγηση Online, ένα εργαλείο που απλουστεύει την έκδοση παραστατικών.

Δελτία Τύπου - Ανακοινώσεις

Πλατφόρμες για τις οποίες προσφέρουμε λύσεις

Μας εμπιστεύτηκαν