Θρίαμβος της Novus Conceptus! Αναδείχτηκε και βραβεύτηκε ανάμεσα σε μεγάλες εταιρείες, στα Impact Bite Awards 2022

DSC9586-700x466

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 στο Markou Wine Museum, η ενδέκατη τελετή απονομής των Impact BITE Awards 2022 , του πιο
σημαντικού θεσμού επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα που διοργανώνεται από την Boussias, υπό την αιγίδα του
Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΣΕΠΕ και με την τιμητική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του ΟΠΑ.

H Novus Conceptus απέσπασε το Bronze βραβείο για την κατηγορία «Προμηθευτής Λογισμικού», για τη συνολική συμμετοχή της Εταιρείας ως καταλύτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας!

Ο Σπύρος Μπόλοσης, Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας NOVUS CONCEPTUS και ο Διονύσης Ζαραβούτσης, εκτελεστικός Διευθυντής Οικονομικών, μετά την παραλαβή του βραβείου Προμηθευτής Λογισμικού δήλωσαν: «Το 2022 είναι μια χρονιά ορόσημο. Είναι η 1η φορά που απονέμεται στην Εταιρεία μας η διάκριση από τον πιο κορυφαίο θεσμό βράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα BITE AWARDS. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την βράβευση της σημερινής εκδήλωσης.

Η διάκριση μας είναι η απόδειξη του υψηλού επιπέδου των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, που καθημερινά μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος τη δημιουργία καινοτόμων ψηφιακών τεχνολογικών λύσεων υψηλού επιπέδου.

Εκ μέρους της διοίκησης της Εταιρείας θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους εργαζόμενους μας, που συμβάλουν καθημερινά στην επίτευξη του στόχου μας να πρωτοπορούμε και να αναπτυσσόμαστε συνεχώς, αλλάζοντας ριζικά τα δεδομένα του ελληνικού επιχειρείν, μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας!

Kατηγορίες

Διαβάστε άλλα άρθρα μας: